Вітаю Вас Гость
Сб
20 Квітня 2024
07:59:03

ЖК "Ольжин Град"

Меню сайту
Друзі сайту
Realt.UA - Форум Недвижимость
Рідне Місто - вишгородський міський форум
Форма входу
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Наше опитування
Якби була можливість, поміняли б ЖК "Ольжин Град" на інший об"єкт?
Всього відповідей: 224
Чи зручний\корисний домашній сайт\форум для Вас?
Всього відповідей: 220
Нужно ли создавать "Электронный реестр авто нашего дома"?
Всього відповідей: 237
Я, дім і...моя машина!?
Всього відповідей: 340
Основний фактор купівлі квартири в ЖК "Ольжин Град"?
Всього відповідей: 385
Реклама
Статистика
Анализ сайта в поисковиках Веб-справка - каталог сайтов
Строительство и ремонт Украина
Яндекс.Метрика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2011 » Вересень » 20 » ВІДСУТНІТЬ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ В БУДИНКУ 2-Д
12:08:58
ВІДСУТНІТЬ ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ В БУДИНКУ 2-Д
УВАГА!!! ПРОБЛЕМА!!!
З 31 серпня будинок 2-Д відключено від електропостачання!


А все так гарно починалось... 25 травня відбулось урочисте відкриття будинку в присутності міського голови Решетняка В., керівництва банку "Київська Русь" (Братко) та забудовника "Дніпрожилбуд" (Бесараба В.). Почесним гостям і присутнім інвесторам вручались подарунки, пропонувались безкоштовні напої і морозиво. Будинок був освячений місцевим священником.
Наприкінці червня з інвесторами було укладено угоди щодо придбання квартир, наприкінці липня нарешті видали заповітні ключі. Здавалося - ОСЬ воно ЩАСТЯ! Вишгородське БТІ почало оформлювати право на власність вже НАШОГО житла, водоканал і комунальне підприємство також повним ходом укладали угоди. Навіть паспортний стіл вже реєстрував перших мешканців ... тільки РЕМ повідомляв, що будинок вони ще не прийняли і угоди поки не складатимуть. Через ЖЕК вдавалось домовлятись про світло в омріяних оселях, і почались ремонти. Ліфт в будинку не працював, але хіба це могло когось спинити? Ліфтеру платилось 30-35 гривень за спуск чи підйом, аби швидше вже закінчити і переїхати у власне помешкання.
31 серпня, без об"яв і попередження, будинок було знеструмлено. Здавалось, то якесь непорозуміння, мине день-два і все стане на свої місця. Але не ставало. З"явилась інформація, що потужності існуючої трансформаторної підстанції вистачає лише на один будинок (2-Г), а наш (2-Д) був заживлений по тимчасовій схемі (!!!) і що забудовник просто НЕ ПОБУДУВАВ ще одну ТП. А від наявності електроенергії ПОВНІСТЮ залежить життєзабезпечення будинку - це і ВОДА, і ТЕПЛО, і ПРИГОТУВАННЯ ЇЖІ, і саме СВІТЛО! Про причини ходили різні чутки. Але від продавців квартир, тобто Ольжиного граду, ніякої офіційної інформації ми не отримували. Говорили: "Все вирішується - не переживайте." Ага! Ми (мешканці будинку 2-Д) вже тричі збирались і надсилали листи в різні інстанції (Обленерго, управління архітектури, міську адміністрацію, Дніпрожилбуд та ін.). Досі жодної відповіді!
Вже двадцятий день як нас годують обіцянками, або просто відділ продажів не бере слухавку і не хоче з нами розмовляти, і це при тому, що в будинку не продано ще біля третини квартир. Мабуть потрібно вдаватись до більш рішучих кроків.

 Більш детально про проблеми будинку Ви зможете почитати на форумі (необхідна реєстрація), у розділі Електрика в будинку 2-Д"
Переглядів: 2154 | Додав: meloman76 | Теги: Банк Киевская Русь, Бесараб, проблема, БРАТКО, дом 2Д, отсутствие электроенергии, проспект Шевченко, обман, Ольжин Град, Днепржилбуд | Рейтинг: 4.7/7
Всього коментарів: 4
4 April  

3 SiGrey  
В городе Вышгороде, под Киевом, вот уже месяц жители новостройки сидят без света. Дом сдали в конце июля. Люди начали ремонты, и в начале сентября оказались в темноте. Оказалось, застройщик не построил необходимой электрической подстанции. Когда же квартиры продавали, то просто подсоединяли их к сети соседнего дома. Так продолжалось, пока не вмешались районные энергетики.
Они утверждают, что застройщик должен установить необходимое количество подстанций с мощностью 2800 кВт. Но застройщик выполнил технические условия частично, построив подстанцию ​​- 950 кВт. Мощностей недостаточно для обеспечения качественного электроснабжения всех бытовых потребителей.

В свою очередь, застройщик говорит, что во всем виноват отдел продаж, поскольку они не перечислили им средства.

В отделе продаж ТСН письменно заверили - виноват застройщик. Мол, он не подписал соглашения с энергетиками. А представители «Днепрожилстрой» вообще проигнорировали запросы и не отвечали на телефон. Жителей такая реакция не удивила.

Между тем квартиры в доме до сих пор продают. Жителям регулярно приходят квитанции на оплату коммунальных услуг - содержание лифтов, освещение, уборка. Многие вынуждены снимать другое жилье. А некоторые от безысходности даже протянули электрическое оборудование из соседнего дома.

2 meloman76  
Відео з новин 1+1:

1 IgoroKG  
Електрику не відключили тимчасово - а пишіть як є - в новому будинку забудовником, очевидно, зроблені зміни до проекту за якими не передбачено використання електроенергії. В звязку з цим не передбачена і силова підстанція для даного будинку.
Отже, якщо ви виступаєте проти будь якого використання енергоресурсів (без електрики нічого в ньому не працює) - то будинок за адресою пр.Шевченка 2д - це те що ви так довго шукали.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Realt.UA - Форум Недвижимость